hits

18 !

 

 

Hei nå er vi endelig i et nytt år og jeg har lenge sittet å vurdert om jeg i det hele tatt skulle ha bloggen eller slette den eller rett og slett bare slutte på grunn av dårlig motivasjon og dårlig tid. Men nå føler jeg liksom at jeg må finne frem motivasjonen min igjen og ikke la alt det andre stoppe meg i fra og blogge. Jeg har så sykt mye jeg vill dele med dere og bare prøve meg rett og slett til å legge ut et innlegg kanskje to til tre ganger i uken. Greit jeg innser at jeg også har masse skrive feil men det er ikke masse men egentlig bare komma å sånne ting men la oss prate om noe annet. Endelig ble det min tur til å fylle 18 år og det er litt spesielt for meg da fordi nå føler jeg at jeg på en måte har blitt litt mere voksen men jeg ser jo i enkelte tilfeller at det er noe jeg må begynne å ta tak i selv. Jeg og kjæresten min driver på å ser på leiligheter hele tiden men det er ikke så lett som alle tror, som sagt så jobber han ganske mye han jobber på båt og jeg jobber på Biltema ja jeg vet at jeg heller skulle ha jobbet innen for utdanningen min men det ble dessverre ikke sånn.Jeg har jo bestått teorien klasse B og er begynt med kjøretimer men jeg er jo snart ferdig med de så om ikke alt for lenge så har jeg nok lappen. Jeg har bestemt meg også på å bli flinkere til å blogge og bare rett og slett fortelle dere om mine hverdager og lit forskjellig. Det blir veldig godt kjenner jeg når Daniel kommer hjem vi har lagt så mye planer så vi skall litt forskjellig da han kommer hjem. Vi skall blant annet på scooter tur og på noe som heter hillclimbe osv. Jeg får se om jeg legger ut mere i morgen på bloggen, jeg har veldig lite å skrive om nå akkurat.

FREDAG

 

 

 

Hei nå er det endelig fredag og det er godt å tenke på at jeg kan ta meg litt fri fra arbeidet jeg gjør på skolen osv. Denne uken har verdt litt i nedtur fordi jeg er litt lei skole og det er jo ikke bare jeg som er det men det blir jo alle som går skole. Men vi går jo på skole for å lære og ikke minst få oss en utdanning. Jeg kan skrive litt om hva jeg har gjort i denne uken som var. Mandag,Tirsdag og Onsdag har vi verksted, for de som ikke vet hva jeg går slags linje VG2 så går jeg karosseri og lakk. Uansett så har jeg pusset ned på noen felger til en henger og lakkert noe til typen sin bil. Også har jeg ryddet i verkstedet og egentlig ikke gjort så mye fordi jeg har vert syk en del også det er litt tungt å jobbe med det jeg holder på med på skolen. Torsdag og Fredag så har vi teori dager noe som er to utav de letteste dagene i uken som man virkelig kan slakke litt ned og bare ta det med ro. I helga så skall jeg til kjæresten min som bor en time unna meg, jeg blir henta av han etter skolen i dag også skal vi hjem til meg og spise og pakke så drar vi til han. Vi skal blant annet skru på bilene i helgen fordi han skal selge den ene på søndag så da må vi bytte litt ting og fikse litt på de, det blir jo godt å komme seg litt vekk fra byen fordi jeg blir jo faktisk litt sliten av by livet og da kan det jo være greit å komme seg litt utenfor byen. Der typen bor er det helt ute på kysten og det er så fint der og stille og godt å jeg vet sikkert av mange av dere tenker det er jo ingenting å finne på der sikkert. Men det er mye å finne på som eks: kjøre cros, gå turer, dra på besøk til noen osv. Vi driver også på med et oppussing's prosjekt på garasje loftet, vi skal lage et soverom og en tv stue fordi vi vill komme litt ut av huset å da kan det kanskje være greit å prøve noe annerledes. Vi har jo tenkt på å flytte sammen snart som mulig jeg blir litt eldre og får fast lærling tid og jobb. Da blir vi jo å leie leilighet som passer oss men dette kan jeg ta i et annet innlegg. 

SKOLE !

 

 

Hei jeg tenkte nå at jeg ville med dele at jeg er litt forbanna på skolen rett og slett. Jeg synes at skolen stjeler all fritid når vi elever har skole dager til klokken 4 om dagene og jeg synes at det er helt bortkastet tid. Når vi elever står opp kl 07:00 og drar på skolen rundt 08:00 tiden og er ferdig nesten om ettermiddagen er ikke noe greit for meg og stortsett alle andre ungdommer. Barneskole og ungdomsskole var mye bedre slutta tiligre på skolen og mindre lekser og masse fritid, men som sagt jeg går yrkesfag og det er ikke så masse lekser der men jeg henger litt etter men det fikser jeg. Men jeg vet at vi får en liten smake bit på om hvordan en vanlig arbeidsdag er. Jeg synes at vi som går på videregående at vi bruker opp søvnen vår på å henge med venner om natten fordi at skolen tar all fritid fra oss noe som er dårlig gjort og ikke minst fraværsgrensa på 10% er alt for dårlig det skulle ha vert som det var før. Jeg føler tvang om at jeg må dra på skolen fordi at jeg er ikke akkurat så skolemotivert men jeg liker meg godt sammen med klassen og det vi gjør men nå som jeg har kyssesyke så er det litt tungt for meg å dra på skole og arbeide i ett. Men til bake til fritiden, er det ikke bedre at vi elever får mer fritid og null lekser istede for å sitte inne etter skolen å gjøre en hel haug med lekser og ikke minst slite oss helt ut. Klart det er kjempe godt med helg men bare tre dager men uansett så er det nok hviletid for oss som er så unge og spreke. Det er helt okei med ferier og det er utrolig godt men klart at de som ikke orker å gå skolen eller føler tvang med å gå på skolen så kan man jo slutte/ droppe ut som noen kaller det og det er jo dumt for deres del pgr vi må jo tenke på at vi også skall ha utdanning og få oss et arbeid senere i livet. Jeg er jo evig takknemelig for at jeg får gå gratis skole og utdanne meg som akkurat det jeg vill og noe med det å mestre ting er en helt herlig følelse fordi at jeg følte ikke mestring før i det hele tatt igjennom skolen noe som var veldig dumt men jeg vet at jeg mestret men jeg følte det ikke sånn. Jeg er rimelig forbanna på fraversgrensa og at vi ungdommer må føle tvang og at vi må ha lege erklæringer når vi har vert syke er det ikke bare bedre at vi gjorde sånn som før at vi kunne bare skrive opp i en melding's bok om at vi har vert syke og læreren kunne bare skrive ok også navnet sitt sånn som på barneskolen. Jeg mener at ungdom føler tvang i å gå på skolen vær dag. 

UTDANNINGEN ?

 

 

 

Hei siden jeg har veldig lite å blogge om nå fortiden så tenkte jeg å blogge litt om hvordan jeg fant ut om hva jeg ville bli når jeg ble voksen og skall ut i arbeid. Jeg hadde noe innen for verksted i 10 klasse som valgfag, jeg fikk prøve mye rare ting noe som jeg ikke hadde vært borti før eller viste hva var. Jeg fikk prøve sveising,kappskive og sliping osv. Jeg fikk det til og det var noe jeg mestret og fikk til, jeg bestemte meg for å ta TIP på vg1 og det er liksom verksted. TIP er faktisk den linjen med mest utdannings valg på vg2-vg3, der får du prøve deg ut i lakkering,skruing,sveising,dreiing og masse mer.Jeg trivdes veldig godt på vg1 for dere som lurer er vg1 på TIP hoved året det er liksom det grunnleggende for det du må kunne til vg2-vg3. Jeg slet litt på skolen med de vanlige fagene og litt i verkstedet men det er forskjellig til person til person. Vg1 er veldig ok år mellom stor klasse og mye arbeid, vi fikk mye arbeid blant annet i tegning og dokumentasjon,matte,engelsk osv. På TIP linjen har du noen uvanlige fag sånn som Tegning og dokumentasjon, tekniske tjenester og Produksjon, disse bøkene er veldig okei og lett å fårstå seg på. Du vill så klart få mer info om dette dersom du velger tip.  Jeg har selv prøvd meg ut i lakkering på programfaget mitt på skolen noe som jeg mestret og fikk til og syntes at det var gøy så jeg skal da gå vg2 lakk og karosseri. Jeg har tenkt og ta fagbrevet og få det som lakkerer og etterhvert ta fagbrev som sveiser også skal jeg så klart gå noe innen for sveis siden jeg kan ikke bare hoppe rett på å ta fagbrev som sveiser jeg må også gå skole som innebærer sveising. HMS ( Helse Miljø og Sikkerhet) er noe av det viktigste du må tenke på innenfor disse fagene. Dette vill du få streng beskjed om på skolen. Jeg valgte lakkering fordi jeg synes at det er kult og gøy. Motivlakkering er noe av det kuleste innenfor lakkering noe som jeg skall utdanne meg som. Åså skal jeg på bygge sveis. Kommenter om du vill høre mere om dette faget eller lurer mere på så er det bare å si ifra så skal jeg kommentere i feltet. kom gjerne med ting jeg kan blogge om.

 

 

HELGEN

 

 

 

Hei nå er jeg akkurat ferdig med å skru på bilen til typen sammen med typen. Han fikk litt problemer med bilen etter service men vi fikk det til også ble det bare rart så vi skall fikse det på nytt på BMW service. I helga har jeg bare koset meg utrolig masse med venner og typen, Helgen startet med at jeg dro i bursdag til Andrine og det var kjempe koselig og gøy vi spiste pizza og godis og kake. Etter det ble jeg henta av typen sammen med Mathias og Emma, vi dro å kjørte litt rundt på noe som heter stripa og i byen. Da kl var rundt 3-4 tiden så dro jeg og Daniel hjem til pappa å sov også sto vi opp i 2-3 tiden på dagen også måtte vi levere skateboardet til Mathias så dro vi til Daniel fordi han bor 1 time utenfor byen så når vi kom frem kjørte vi litt sammen med broren også traff vi på noen venner også kjørte vi sammen med broren og Nils og Scott. Etter det dro vi hjem til Daniel også spiste vi is og så på at broren lakkerte noe til bilen det ble kult. Da kl var rundt 1 tiden på natta så dro vi å henta Max og to svenske gutter og kjørte de hjem så dro jeg og Daniel hjem for å se på en film til slutt sovnet vi. I dag morges våknet jeg av at det var musikk som sto på full guffe pgr av lillebrødrene til Daniel spilte musikk også ropet di og bråket men vi lå å så på film til kl var blitt 2-3 tiden også fikk vi kylling og salat og rundstykker til frokost noe som var digg. Etter det fikk vi besøk av tanten og onkelen og søskenbarna til Daniel og brødrene hans noe som jeg syntes var kjempe koselig å få hilse på de. Ellers har jeg og Daniel bare sløvet på sofaen og kjørt hjem til meg og mekka på bilen men vi ble litt plaget fordi det er noe feil med bilen som jeg sa litt tiligre i innlegget. Så nå sitter jeg bare å lager nye spille lister på spotify og kjeder meg men jeg skal strx hoppe til køys.
 

SOMMER

 

 

 

Hei jag vet jeg har sagt tiligre at jeg skulle blogge vær dag men jeg har så mye som jeg skall gjøre fortiden. Jeg regner matte vær dag i 3 timer noe som sliter meg ut men jeg vet at jeg må i tilfelle jeg blir trukket opp i eksamen i matte, jeg håper ikke det. Nå på skolen gjør vi ikke så mye vi bygger Ola bil noe som jeg synes er kjempe kult men vi er ikke ferdige eller vi er jo det men noen av platene til karosseriet er borte og alt er bare blitt krøll. I dag fikk vi som har ptf i lakk og kjøretøy fri siden det skulle være eksamen på vg2 så da fikk vi fri noe som jeg syntes var kjempe godt. I morgen blir det en koselig dag på skolen fordi alle vg1 klassene på tip skall ha Ola bil løp noe som jeg ser frem til men tror ikke vi vinner fordi vi er jo langt ifra ferdige men uansett det kommer til å bli en kjempe fin dag og vi skall grille også. Jeg er litt lei av skolen men jeg kommer jo selvfølgelig til å savne alle vennene mine på skolen og som jeg har blitt kjent med i løpet av dette skoleåret. Jeg ser veldig frem til sommerferien i år fordi jeg skall gjøre masse gøy og jeg skal bare nyte de dagene jeg har fri, jeg har ikke skaffet meg sommerjobb enda men jeg er på saken. Søstera mi skulle hjelpe meg med å skaffe jobb på Biltema og jeg håper jeg får den. Jeg kjenner mange som jobber der og jeg vill si at jeg vill yte meg selv til å jobbe og tjene litt penger og spare opp til bil og lappen. I den siste tiden så har jeg brukt fritiden min på matte og sammen med kjæresten min. Denne uka har gådd utrolig fort noe som jeg og Daniel ser positivt på siden begge savner hverandre og det er jo ikke så god følelse men vi må lære oss til og kjenne på det å savne noen man er glad i. Daniel jobber og jeg går skole jeg begynner på vg2 og han jobber som matros, for dere som ikke vet hva matros er så er det noe med båt å gjøre. Jeg er utrolig stolt og jeg føler at jeg lever et litt enklere liv nå i hverdagen, jeg sliter litt med skolen som jeg har nevnt før men nå så er det blitt litt lettere. I helgen skall jeg og kjæresten finne på kjempe mye sammen og resten av de to ukene som kommer. Jeg SKALL bli flinkere på å BLOGGE! jeg må bare få tid og noe jeg kan blogge om og det tror jeg at jeg har nå. Jeg håper at alle får en kjempe fin ferie og at alle skall kose seg kjempe mye. Har du tips eller vill høre mer fra meg på bloggen kommenter om hva du vill høre se og tips meg.
 

MAI MÅNED

 

 

 

Hei nå har jeg lyst til å se om jeg klarer en hel uke med blogging om jeg får tid men det tror jeg er null problem. I dag var jeg ganske så sliten etter går dagen siden jeg var i klokkerhagen sammen med mange folk fordi det er sånn natt til første mai. Jeg hadde det kjempe gøy jeg fikk masse russekort av de jeg kjente da. Jeg var så sykt sliten etter jeg kom hjem i ett tiden i natt og jeg kjente det veldig på kroppen. Jeg overnattet til søsteren min i hele helgen det har vert en koselig helg. Jeg spiste pizza til frokost åså satt jeg bare å så på tv'en i noen få timer åså pakket jeg og dro hjem. Etter jeg kom hjem så har jeg bare slappet av og dusjet og sett på tv og ryddet litt på rommet mitt fordi det ser ikke ut her inne men jeg tror jeg må få meg et større og bedre plass klesskap. Lørdagen var en helt fantastisk dag som sagt så var jeg i klokkerhagen men dagen min startet med å stå opp rundt 11 tiden og spiste frokost så dro jeg og søster på besøk på hytta til bestemor og bestefar vi gikk på ski og spiste vannmelon og kjeks. Etter det dro vi hjemover fordi jeg skulle treffe Tonje og Brage men Brage hadde allerede dratt dit så vi ble litt sure men det gikk bra vi alle sammen hadde det kjempe gøy ivertfall jeg. Jeg hadde litt vondt i hode senere i dag men det var jo pgr av at jeg hadde vert på fest. Jeg er kjempe fornøyd med helgen min. Skolen tar jo fri på onsdag så skall jeg på en båt tur fra onsdag til søndag noe som jeg gruer meg til fordi det blir kjedelig for meg men jeg skal ivertfall gjøre en ting som jeg gleder meg til og det er jo at jeg skal på Honningsvåg revyen og jeg gleder meg så det blir sikkert gøy. Skolen nå fortiden er kjempe kjedelig fordi at jeg er så sykt lei og jeg kjenner bare at jeg vill bli fortest mulig ferdig med alt som heter skole og bare ta sommerferie med en gang. Jeg skall jobbe også drar jeg nok til vestlandet 2 uker tror jeg eller 3 er usikker men tror det blir noe sånt sammen med pappa. Jeg gleder meg så sykt til 10 juli fordi jeg får vite om hvordan linje jeg kommer meg inn på Vg2 å jeg håper jo på første valget mitt som er lakk og karosseri noe som har med bil å gjøre osv jeg kan fortelle mere om det senere i et innlegg. Jeg ser så fram til denne sommeren at det er ikke måte på jeg er skikkelig sommer klar og alt i sommer skal bli så perfekt. Ut å kjøre moped og shoppe og spise is bade klatre og dra på kino og gå turer og bare ha det gøy med venner. Mai måned ser jeg fram til jeg elsker mai måneden siden jeg får bruke bunaden spise is på selveste 17 mai se på russetoget, tivoli osv jeg er så motivert mot sommeren at det er ikke mulig. Hallo hvem gleder seg ikke til 17 mai liksom og det er vell noen som feirer konfirmasjon sin og det er så herlig å tenke på at jeg selv har vert konfirmant i fjor blandt annet og det er litt rart å tenke på at tiden går så sykt fort og årene går. 2015 var et sykt raskt år og jeg håper 2016 blir et tregt år. Jeg er heller ikke så skole flink men det jeg sliter mest med er jo matte og elektro faget men jeg skall klare matten og elektroen så det er 0 stress.Ski turen på lørdagenHer det var russefest, Flott fritids park om sommeren 

TRAVLE DAGER

 

 

Hei akkurat nå sitter jeg på skolen og hører på musikk og er egentlig ganske lei meg fordi som sagt så jeg hadd en dårlig dag i går og + jeg nettopp har hatt presentasjon og jeg synes det er ganske teit at jeg fikk en 2er pgr av at jeg utalte noen ord feil. Jeg ble ganske forbanna og jeg har det ikke noe OK for tiden, men uansett det skall ikke få stoppe meg. Jeg var på ridetime i går til Elisabeth og det var herlig å sette seg oppå hesteryggen i gjenn etter en lang pause med ridning. Vi ridde bommer og travet og gjorde noen sjenkler som jeg klarte og få til det var kjempe gøy. Denne uken er bare travel og jevlig pgr av at vi har mye prøver som i tegning/solid edge og sveis og dokumentasjon, det er kjempe vansklig men jeg tar sveisen veldig lett synes jeg. Jeg trives med sveis men jeg har ikke søkt det på Vg2 som sagt så søkte jeg 1:karoseri og lakkering 2:kjøretøy 3:annleggstekknik. Jeg håper jeg kommer meg inn på lakkering fordi det er noe jeg trives med og noe som jeg mestrer og liker veldig godt. Jeg syntes det var lett å lære seg fargekoder og sånt og blande lakken som det skulle være på den og den tingen eks bil dør søppelbøtte osv. Jeg vet faktisk ikke hva som skjer med meg fortiden fordi jeg har plutselig fått lekse motivasjon og lyst til å gjøre lekser men det er jo fordi jeg prøver å få opp karakterene mine fordi de er ganske lave. Jeg sliter en del med skolen fordi milijøet i klassen er ikke ok og oppgaver i engelsk, norsk og matte spesielt. Uansett så har jeg en del jeg skal gjøre denne uken, blandt annet skal jeg hjem og sove over en natt fordi det blir lettere for meg å ta bussen til den skolen jeg skal til på onsdag pgr jeg har lakkering hele dagen da og det er på en annen skole i byen her. Åså skal jeg på ridetime i morgen og ja alt er bare stress men uansett så har jeg fått roet meg ned og i morgen kan jeg puste lett ut og bare ta det rolig.
 

INNKJØPET FRA I GÅR

 

 

 

Hei nå sitter jeg å slapper av så tenkte jeg hvorfor ikke skrive litt på bloggen.I går så var jeg i byen en liten tur med mamma fordi mamma skulle gjøre noen ting i byen så jeg ble bare med hun til byen. Så da var vi innom noen butikker så det ble vell noen ting som ble kjøpt. Jeg bestemte meg for å prøve ut løs vipper men jeg har enda ikke tadd di på fordi jeg bestemte meg for å spare di. Uansett så ble jeg fornøyd og mascaren fra maybelin var ikke så bra fordi den var kjempe løs og vannete, jeg likte best maxfactor sin fordi den er mer fast og god.Jeg bruker begge på vippene samtidig fordi jeg synes at man får fine vipper av å bruke di samtidig. Genseren er falt i god smak hos meg og jeg likte den kjempe godt. Alt er fra H&M

 

OPPDATERING!

 

 

Hei akurat nå sitter jeg bare å lytter til musikk, mamma kjøpte spotify premium til meg i dag noe som jeg trengte og ble veldig glad for.I går var jeg på besøk til en venninne vi spiste litt godteri og så på to filmer etter det var klokken blitt rundt 21:00 tiden og da ble vi sultene så dro vi til pizzabakeren for å kjøpe pizza etter det dro vi hjem i gjenn å spiste pizza og så en til film åså måtte jeg jo begynne å tenke på hjem veien fordi jeg kunne ikke sove over noe som var litt dumt.Etter det så ble vi hentet av en kompis av meg og en venninne av Camilla som jeg var til. Så skulle han som kjørte bilen skulle kjøre meg hjem men istede så dro vi på en liten road trip noe som var gøy og både kjedelig fordi vi måtte stå i en time å vente i bilkø noe som var kjedelig.Det var veiarbeid og di skulle sprenge ut noe fra et fjell pgr av ny E6.Etter vi sto der i en time fant vi ut at vi gadd ikke å dra dit vi skulle fordi det var blitt så seint å det var dårlig vær så vi snudde et lite stykke bortom veiarbeidet så dro vi hjemover. Jeg ble kjørt hjem og jeg var så sliten etter vi hadde kjørt i 1/5 time men uansett det var veldig godt å komme hjem å slappe av og da var klokken blitt rundt 23:00/00:00 tiden og mamma skulle til å gå å legge seg men istede satt vi oppe til klokka var 1 men uansett jeg ble holdt våken til kl 3-4 tiden i natt pgr jeg satte å skypet sammen med noen andre venner og kjensfolk. Jeg ble vekket kl 12 i dag og gjikk i dusjen også spiste jeg frokost som var rundstykker med nugatti på og et glass melk,etter det gjikk jeg på butikken fordi mamma manglet noe til middagen. Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye jeg har gådd en tur og fikset meg spotify premium noe som jeg virkelig trengte fordi jeg ble så forbanna iritert på reklamen deres, men uansett nå har jeg det og er fornøyd.Beklager dårlig bilde kvalitet men har ikke ordentlig kamera og jeg bruker tlf intill jeg har skaffet meg nytt kamera.

 

10 TING DU IKKE VISTE OM MEG

 

 

Hei dette innlegget skal handle om 10 ting du ikke viste om meg. Jeg har 10 ting jeg vill fortelle dere bare for moro skyld. Jeg fant ut at jeg blogger litt også får jeg bare se om hvem som leser og hvor mange lesere jeg faktisk kan oppnå. Jeg synes det er kjempe gøy og blogge fordi jeg trives trosalt med det og det er liksom blitt en av mine daglige ting i hverdagen å gjøre. Jeg vet at mange ute der i verden synes det er gøy å lese blogg å derfor ville jeg starte og blogge fordi det så gøy ut.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1: Jeg spiser ikke fisk. Jeg synes at fisk er så stygt fordi jeg liksom ikke tåler lukten jeg brekker meg for hver gang jeg lukter fisk. Men når jeg var liten spiste jeg kjempe mye fisk men det var helt til den dagen bestemor la lever og rogn til å da ble jeg lei meg å gråt.Siden den dagen har jeg ikke spist fisk men jeg har jo smaket på de enkle typene fisk sånn som stekt seij filet og ovnsbakt laks og det er litt sånn ok jeg kan spise litt men ikke så mye og fiskeboller sefølgelig men ellers liker jeg ikke fisk.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2: Jeg har en diagnose. Som dere sikkert har lest tiligere på bloggen så har jeg fortalt litt om den men det er ikke noe farlig noe som jeg er evig takknemelig for det. Jeg har noe som heter Dysleksi og det er lese og skrive vansker noe som plager og iriterer meg litt men ikke så mye. Jeg ble teste for dysleksi i 3 klassen og det viste seg at jeg hadde det. Jeg forsto like mye som di andre men lererne måtte fortelle det til meg flere ganger slik at jeg skulle fårstå hva som var rett og galt. Jeg jobbet ganske mye på barneskolen men når det kom til ungdumsskolen har alt bare blitt til vas. Jeg droppet leksene jeg gjorde heller andre ting som var mye gøyere en å sitte inne å gjøre lekser.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3: Jeg har gådd på mange forskjellige sporter når jeg var liten. Ballet,Turn,Fotball,Fri idrett,Speideren,ridning. Det er ganske mange synes jeg men egentlig ikke. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4: Jeg er 1.66 høy det er litt høyt men ikke så mye men jeg ser det ikke selv at jeg er høy eller liten jeg synes at høyden min er passe men skulle ønske jeg var rundt 1.70 høy fordi da hadde jeg nådd opp til forskjellige skap og hyller men det får bare være.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5: Jeg spiller gitar på fritiden min jeg liker veldig godt å spille gitar. Jeg spiller ikke så mye men noe spiller jeg, jeg begynte når jeg gikk i 5 klassen osv.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6: Jeg er bil intrisert jeg har alltid likt biler og jeg har et favoritt bil merke som er Mercedes-Benz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7: Jeg har slekt fra vestlandet, søskenbarn,tante,onkel,farmor,farfar osv.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8: Jeg er halvt ny norsk men prate rent nordlending men jeg pleier å si vetche istede  for ( veit ikke ).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9: Jeg har aldri vert i oslo eller sånn andre plasser men jeg har kun vert i Trondheim sånne plasser men ellers ikke noe annet og det synes jeg er lit kjipt for jeg har jo lyst til å reise litt rundt i norge og i utlandet.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10: Jeg er ikke ryddig jeg er så sinsykt rotete av meg og når det først blir ryddig så går det 2-3 dager så er det like rotete i gjenn.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det var vel alt jeg kom på denne gangen men jeg tenkte å kjøre ukens spørsmål og en liten spørsmåls runde så bare send inn ukens spørsmål og ting dere lurer på til spørsmåls runden. Jeg skall denne uken bli flinkere på å legge ut blogg innlegg hver dag.

SYK

 

 

 

Hei i går begynte jeg å kjenne på kroppen at noe var galt, jeg begynte å få vondt i nakken og ikke minst våknet opp med vond hals. Jeg frøs og kledde på meg ullsokker  og marius genseren min så etter hvert ble jeg god og varm men jeg kjente vell mer på kvelden at noe var galt. Jeg var ganske slapp og jeg hadde vondt i hode og jeg har ikke fått noe bra søvn i natt. jeg våknet rundt 03:00 tiden i natt og kjente jeg hadde skikkelig vondt i kroppen hode og nesa, jeg fikk ikke sove jeg gråt litt men ikke så mye etter vert fikk jeg sove og  jeg våknet opp i rundt 7 tiden men jeg sendte melding til mamma å sa at jeg ikke skulle på skolen fordi jeg var ikke noe i form. Så jeg ble hjemme i dag men det gjorde ingen ting fordi jeg er så dritt lei av skolen og mandager er dritt dager fordi da har vi bare verksted dag fra 08:35-16:00 og det er litt kjedelig men nå har jeg søkt på vg2 å da får jeg endelig gjøre noe som jeg liker og trives med.

MORSDAG + ROLIG SØNDAG OG VALENTIN DAG

 

 

Hei i dag våknet jeg rundt 10 tiden jeg var trøtt men jeg lå i sengen til kl var rundt 12 så gikk jeg i dusjen og stelte meg og da når jeg kom ned i stuen hadde vi besøk av søsteren min, svigerbror og Tobias. Vi feiret morsdagen til mamma med kake og kaffe etter hvert gikk jeg og Tobias opp for å spille på playstation så kom ste søsteren min å spilte sammen med oss det var koselig. Etter hvert så dro søsteren min og svigerbror og Tobias så når de hadde dratt så spiste vi hamburger til middag det var kjempe godt så dro ste søster hjem fordi hun hadde vert her hele helgen som var kjempe koselig. Jeg hadde ikke noe å gjøre så jeg ryddet rommet mitt noe som virkelig trengtes etter det var blitt rotete i gjenn pgr av festen som var på lørdag. Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye jeg har egentlig bare slappet av og bare tatt det rolig. Jeg fikk jo ny toalett mappe fra Hedda i bursdags gave som var noe jeg virkelig trengte etter den gamle var så stor og tok mye plass å for liten lomme og alt bare lå hulter til bulter, så jeg gikk gjennom sminken og så hva jeg brukte og ikke brukte. Etter det så bestemte jeg meg bare for å legge ut et blogg innlegg så nå sitter jeg her å blogger. Valentin dag er noe jeg virkelig ser fram til hvert år fordi jeg syns det er en flott dag og vise kjerligheten fram på mot andre. Det er jo faktisk mange som får et forhold pgr av denne dagen og det synes jeg er kjempe fint. Jeg har ikke selv en valentin men det går jo som sagt bra ``haha``.

 

 

 

 

PARTY TIME !

 

 

 

Hei nå har akkurat gjestene dratt jeg er skikkelig fornøyd og feiringen var helt topp. Jeg hadde mange gjester vi feiret at eg har blitt ett år eldre jeg synes at det er både bra å trist fordi jeg tenker jo som sagt yes nå er jeg blitt ett år eldre men samtidig tenker jeg nå er det faktisk ikke lenge i gjenn fordi jeg tenker jo ganske masse på livet videre men nå skal jeg ikke prate mer om det. Jeg hadde som sagt mange gjester vi var rundt 11-12 stk det var kjempe gøy og koselig. Det hele startet med at jeg kom hjem fra skolen sliten og trøtt men jeg lot det ikke stoppe meg , samt jeg kom hjem gikk jeg i dusjen og tok på meg en t-shorte og en joggebukse etter det begynte jeg med å hjelpe til med å lage hjemme laget pizza. Etter det var klokken rundt 5 tiden og da begynte jeg å stelle meg litt og fant fram det jeg skulle ha på meg. Jeg hadde på meg en kjole som er stram fra låret og oppover til midten av magen også er det sånn shorte akti i leopard mønster. Jeg stor koset meg sammen med venninnene mine og kompisene mine.  I går var jeg og mamma å handlet det siste som skulle til festen, mamma fikk problemer med bilen og måtte låne en bil fra Mercedes fordi det var noe feil med senkingen opp og ned fra bilen men så fikk mamma låne den nye C klassen av mercedes, jeg ble jo helt oppi 160 pgr av at jeg elsker mercedes men uansett så jeg å mamma ble helt frista i å bare kjøpe bilen men vi har jo en annen bil så det. Vi var ute å aket i går, bakom huset er det en ake bakke. Vi hadde det kjempe gøy alle trivdes og de syntes at festen var tipp topp. Jeg ble helt revet med vi hadde masse av digg mat jeg serverte pizza brus/og annen drikke og potetgull og popcorn og slevsagt kake og annet godteri. Alle var stapp mette etter de hadde spist masse god mat, etter hvert ble alle med å danset og hadde det kjempegøy så når gjestene skulle dra var jeg kjempe sliten fordi jeg hadde jo vert på skolen en hel dag å var helt skutt men som sagt jeg lot det ikke stoppe meg. 


SKOLE FRITID JOBB

 

 

Hei nå tenkte jeg å skrive  litt om hvordan hverdagene mine er og litt sånn andre ting jeg må begynne å tenke på. Jeg har nesten begynt på skolen å jeg trives kjempe godt på vidregående jeg kunne faktisk ikke hadd det bedre nå på skolen en før. Som sagt så er vi bare 15 stk i klassen og det er liksom nokk og det er en helt grei klasse vi er bare to jenter og resten bare gutter. Hehe jeg valgte en linje som heter TIP det står for Teknisk industruel produksjon for dere som ikke vet hva det er så er det en linje der man jobber mye med sveising og lager forskjellige ting av hjern noe som er kjempe gøy. Det er ikke mange jenter som går det nå til dags men det kommer stadig nokk jenter til den linjen. Uansett jeg trives å har det gøy hver eneste dag på skolen vi har det kjempe gøy  og det ser ut som at alle i klassen trives og har det gøy. Men til neste år så skall jeg ikke gå på den skole jeg går på nå fordi den vg2 linjen jeg skal gå har dem ikke på skolen så jeg må bytte skole til en annen i den byen jeg bor i. Den linjen jeg skla gå til neste år heter bil skade lakk den linjen høres kjempe gøy ut og benytter på mange forskjeldige utfordringer. Jeg elsker alt med den yrke linja jeg går det er så mye å jøre der og jeg er mye mere opplagt en før. Fritida liker jeg å henge med venner,Kjøre moped/crosser,ri på hest. Men jeg er mest den rolige pgr jeg pleier egentlig ikke å være så sosial men jeg er mer en sosial jeg elsker å finne på noe som å gå turer og henge sammen med venner og finne på masse annet gøy. Nå til dags går fritiden min til mye lekser og venner å annet. Jeg vet jeg ikke er noe flink på å blogge men jeg prøver så godt jeg kan. Jobb har jeg ikke enda men jeg regner med etter jul skal jeg lever noen søknader om jobb. Jeg er veldig klar for å få en jobb sånn jeg kan tjene litt på men ikke så mye jeg vill helst jobbe i kles butikk eller på coop obs. Men det er jo mye å jøre på jobben + jeg må jo kansje noen dager på jobb rett etter skolen men det skal jeg klare å få til. HØSTEN ER HÆR

 

 

 

 

Hei 

Nå sitter jeg og koser meg foran tv`n jeg ser på tv2 å det er koselig.Jeg pleier som oftes å sitte mye inne i helgen pgr av at jeg ikke har noe å gjøre fordi jeg føler liksom vist jeg spør noen av vennene mine om vi skal finne på noe så kan di liksom ikke fordi di sier at di heller skal gjøre noe med di andre venninnene sine uten meg.Men jeg skal snart ha en jente kveld sammen med noen av jentene i den andre klassen det vill si C klassen.Men i dag så vekket mamma meg rundt 06:45 så sto jeg opp å dusjet å kledde på meg jeg spiste frokost mamma og jeg kjørte på vei til skolen.Vi stoppet innom rema1000 for jeg skulle ha noe å drikke og spise.Så kjørte vi til skolen.Da vi kom til skolen gjikk jeg og Mamma sammen inn til dær læreren min satt på et vente rom vi skulle prata om skolen og leksene og andre slike ting om skolen og diagnosen min.Vi begynte en liten stun etter alt annet så pratet vi om lærere og jeg har jo fått ny lærer å jeg trives med den nye læreren.Jeg hadde en annen i 8,9 kalssen også når mamma nevnte navnet til gamle læreren min så kom tårene fremm jeg klarte ikke å holde dem inni meg.Mamma lurte på om hva det var og jeg sa jeg vet ikke men så sa jeg at jeg savner gamle læreren min og det sa den nye læreren min ja det er ult forståelig så slutett jeg å gråte.Så dro mamma vidre til opptikkeren mens jeg gjikk for å ha KHV med klassen min men da jeg kom til KHV så satt di å spiste vaffler som hjelpe læreren hadde stekkt opp til oss jeg ble så glad også spiste jeg så dro jeg opp til klasse rommet åså hadde vi friminutt.Brr det er sjikkelig kaldt ute fortiden jeg fryser når jeg går fra buss stoppet til skolen men etter skolen er slutt så er det så varmt at det er ikke mulig å være ute men det er fordi venninnen min går så fort at jeg blir sliten så ja.Jeg merket med en gang når jeg kom hjem at jeg var sliten kald så jeg gjikk å la meg under dyna etter middagen.Jeg drakk årets første jule brus i dag å det var helt himmelsk godt.Hahah 

 
DRØMME HUSET MITT

 

 

Hei

Nå har jeg på en måte satt sammen mitt drømme hus det ble overaskende fint det består av:selve huset bassenget badet voksen soverom ungdum soverom kjøkkenet stuen baby soverom bobblebadet kino treningsrom lese stue badstu bryggen lekeplassen og til slutt stranden. hva syntest du om drømme huset mitt. 
SUMMER HOLYDAY

 

 

Hei

Nå er det 1 time siden jeg kom hjem fra skolen i dag så møtte klassen min opp i klasserommet så kom læreren min inn så sa jeg at jeg hadde en gave og et kort til han.Inni gaven var det en blomst han ble glad han fikk tårer i øynene fordi vi skall  ikke ha han som kontakt lærer lengre som jeg synes er dumt men jaja så gjikk vi ned i audatoriet å skulle se film sammen med b og c klassen film vi så het million.Det handler om at det er en familie som flytter i ett nytt hus åså bor di rett ved siden av jernbanen også får den minste gutten en ide om å lage en papp hytte av papp og noen paller.Så kommer det ett tog han skynder seg å løpe inn i papp hytten og lukker opp en vindu luke og ser på toget akurat da så innbilder han seg at det er en dame som sitter å prater med han inni papp hytten.Plutselig blir papp huset ødelakt han sier pokker så løfter han pappen og puster så ser han en nike bag bagen sprekker opp å det ligger en milion i bagen han legger pappen over og springer for å hente broren sin åså skjer det masse vidre anbefaler å se den.Nå senere i dag skall jeg ut å spise sammen med klassen min noen kommer sikkert til og spise kebab og noen pizza som sagt di velger selv va di vill spise og drikke men vi må jo betale det selv men det spiller ingen rolle vi skall iallefall kose oss kjempe mye og nyte litt tid sammen ør sommerferien som nesten varer i 2 månder.

 
Les mer i arkivet » Januar 2018 » Februar 2017 » September 2016